Oppdatering om kafédrift og atriet

Her er en kopi av et brev som styret i sameiet sendte til Plan- og bygningsetaten den 3. desember:

Sameiet Majorstutorvet har blitt kjent med at Frogner Bydelsutvalg i møte tirsdag 4.11. har støttet innstillingen fra Miljø- og byutviklingskomiteens (MIBU) om bruksendringen i Slemdalsveien 1 G.nr 38, Bnr 302  kfr  pbe-saksnummer 201411300.  Bydelsutvalget har overhodet ikke tatt hensyn til merknader oversendt fra Huseiernes landsforbunds og Sameiet Majorstutorvet om en bruksendring som sterkt berører 126 leilighetseiere i vårt sameie. Sameiet ble heller ikke gitt anledning til å presentere sine merknader direkte til BU Frogner. I denne sammenheng finner vi det litt spesielt at MIBU behandlet saken i sitt møte 28 oktober – to dager før den var oversendt BU Frogner fra PBE.  

Sameiet vil med dette meddele at vi fortsatt opprettholder våre merknader og vil sterkt anmode om at det ikke gis tillatelse til bruksendring fra kontor til kafe i de omsøkte lokaler.

Dersom PBE likevel finner å kunne godkjenne bruksendring vil vi subsidiært kunne akseptere det på betingelse av at all servering må finne sted inne i lokalene, eventuelt på fortausiden, men at ingen servering i atriet vil bli tillatt.   Vi er kjent med at uteservering i lukkede gårdsrom – som i vårt sameie- tidligere er blitt avvist, og vi forventer derfor at kommunen i tråd med vedtak i lignende saker, heller ikke tillater det i dette tilfelle. 

Med vennlig hilsen

Sameiet Majorstutorvet

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.