Oppdatering om oppgraderingsprosjektet

* Prosjektet starter opp medio september og ferdigstilles medio desember

* Vi vil i ”byggetiden” motta post som normalt, men postkassene vil i en periode midlertidig være plassert et annet sted i inngangspartiene.

Etter at gulvbelegg er lagt skal dette overflatebehandles. Overflatebehandlingen vil bli utført om natten i tidsrommet 23:00-05:00, for å unngå tråkk og for å sikre nødvendig tørketid. Den natten dette gjøres i en etasje er det svært viktig at ingen berører gulvet i dette arealet. Det vil bli satt opp varsler i rimelig tid før overflatebehandlingen gjennomføres.

Hvis noen av en eller annen grunn må benytte korridoren i denne perioden må dette varsles styret i forkant og vi vil forsøke å tilpasse arbeidet slik at passering blir mulig.

En mer detaljert fremdriftsplan vil etter hvert bli lagt ut på vår hjemmeside og som oppslag i inngangspartiene. Av fremdriftsplanen vil det fremgå hvor arbeidene til enhver tid er planlagt utført. Noe avvik fra denne vil forstålig nok kunne forekomme.

For at denne perioden skal oppleves positivt for alle parter ber vi alle om å være hensynsfulle mot håndverkerne ved passering i inngangsparti, trappeløp og korridorer, og ikke mase for å slippe forbi dersom de sperrer for passering. Som oftest tar det ikke mer enn et par minutter før vi slipper igjennom.

Prosjektet ble vedtatt at årets sameiermøte. Styret har engasjert entreprenørselskapet Alliero AS for utførelse av dette. Sameiets elektriker, Norsk El-entreprenør AS vil utføre de elektriske arbeidene. Oppgraderingen tar utgangspunkt i ideer og løsninger som er utviklet i samarbeid med 4B Arkitekter AS. Enkelte av arkitektkontorets tegninger ligger på sameiets nettside under Informasjon fra Årsmøtet 12. februar.

Hvis beboere har spørsmål knyttet til dette eller har utfordringer med gjennomførelsen bes det å kontakte styret i sameiet.

Med vennlig hilsen Sameiet Majorstutorvet

(Kontaktperson: Terje Løwer, Styremedlem/Prosjektleder, terje.lower@online.no, 918 98 805)

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.