Status i oppgraderingsprosjektet (25. oktober)

Vårt oppgraderingsprosjekt er nå inne i sin mest hektiske periode.

Gulvleggeren ligger godt foran fremdriftsplanen, og tømrerarbeidet er noe forsinket. Dette vil ikke medføre noen generell forsinkelse slik at ferdigstillelsen vil skje som planlagt.

Postkasser

Utskiftningen av postkassene er planlagt med totalt en ukes arbeid for begge oppgangene. De gamle postkassene blir demontert og plassert på gulvet i inngangspartiet og er tilgjengelig for oss mens de nye blir montert. De eksisterende låsene blir demontert og montert i de nye kassene slik at ingen får nye nøkler.

Posten blir dessverre ikke levert i denne perioden. Dersom noen ønsker post i denne perioden må posten hentes på Majorstua postkontor, etter at hver enkelt som ønsker denne tjenesten har avtalt dette med Postens kundesenter på telefon 04004.

Vær vennlig å ikke benytt de nye postkassene før navneskilt og de eksisterende låsene er på plass.

Avfallsrommet

Gulv, vegger og himling i avfallsrommene skal males.

Avfallsrommet vil i den tid det er nødvendig være sperret av, og vi skal følgelig ikke forsere denne hindringen. Noen avfallsbeholdere vil, mens dette arbeidet pågår, være plassert i inngangspartiet.

Overflatebehandling gulv

Det nærmer seg tiden for overflatebehandling av de nye gulvene. Overflatebehandlingen med tilhørende nødvendige tørketid vil foregå om natten i tidsrommet 23:00-05:00. Det vil bli hengt opp varsler i forkant av dette og vi gjør igjen oppmerksom på at ingen må berøre gulvet i dette tidsrommet. Aviser vil bli lagt på gulvet ved heisen i 1. etasje.

Hvis noen av en eller annen grunn må benytte korridoren i denne perioden må dette varsles styret i forkant og vi vil forsøke å tilpasse arbeidet slik at passering blir mulig.

Med vennlig hilsen, Sameiet Majorstutorvet

Terje Løwer, Styremedlem/Prosjektleder

terje.lower@online.no / 918 98 805

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.