Endringer i husordensreglene: Bruk av brodder på skoene er ikke tillatt inne!

På styremøtet den 16. februar vedtok styret i sameiet enkelte endringer i husordensreglene. Hele det oppdaterte reglementet finner du ved å klikke på «Husordensregler» på i menyen øverst på siden. Her er endringene som nå er vedtatt:

  • Punkt 30 utvides (den nye teksten er markert i fet skrift):

Inngangsparti, trappeoppgang og korridor må ikke benyttes som lekeplass. Bruk av sparksykkel o.l., skobrodder og andre skarpe gjenstander som kan skade gulvbelegget, er ikke tillat i korridorene.

  • Vi legger til et nytt punkt 34 (nummereringen i regelverket etter dette oppjusteres deretter):

All oppussing som medfører sjenerende støy over tid, skal nabovarsles ved oppslag på fellestavlene ved begge inngangene samt til Deichman og Klinikk for alle. Varslet må gi informasjon om i hvilket tidsrom arbeidet/oppussingen vil foregå samt telefonnummer til sameier eller utførende håndverker.

Oppussingarbeider som omfatter omlegging av vann-og avløpsrør, ventilasjonssystemet, elektriske anlegg mv. skal bare utføres av autorisert personell i samsvar med gjeldende regelverk, herunder våtromsnormen.

Alle fellesarealer, inkludert heis som blir tilsmusset i samband med ombyggigsarbeider m.v. skal rengjøres daglig uten kostnad for sameiet.

Mellomlagring av byggematerialer i fellesareal skal unngås.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.