Atle Ørbeck Sørheim ny styreleder

På sameiermøtet 1. mars ble Atle Ørbeck Sørheim valgt til ny styreformann for ett år, mens Maria Nikolaisen (nestleder) ble gjenvalgt for to år. Det ble også styremedlem Terje Løwer. Avtroppende styreleder Inge Willumsen ble valgt til styremedlem for ett år. Varamedlem Heidi Larssen var ikke på valg, mens Brit Myhrvold ble valgt til varamedlem for to år. Per W. Johnsen representerer næringsseksjonene.

Valgkomiteen ble gjenvalgt. Den består av Willy H. Olsen, Reidun Randgaard og Inger Hemstad.

36 sameiere var til stede på møtet og seks sameiere var representert med fullmakt.

Styret redegjorde for fremdriften i oppgraderingsprosjektet i oppgangene/fellesarealene. Det ble vedtatt å innhente 850 000 kroner fra sameierne til prosjektet, fordelt etter eierbrøk. Det er vesentlig mindre enn fjorårets innbetaling på til sammen 1,5 millioner kroner. Også næringsseksjonene bidrar til finansieringen.

Det vil bli blant annet utført malerarbeider i oppgangene. Dessuten vil de smale vinduene bli malt og vasket. Det skal også utføres andre vedlikeholdsoppgaver, som rensing av ventilasjonsviftene på taket og arbeider i atriet.

Styret budsjetterer med et driftsresultat for 2016 på 1.132.630 kroner. Det er budsjettert med uendrede felleskostnader.

Her kan du lese årsmøteprotokollen i sin helhet:Protokoll

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.