Varslet evakueringsøvelse, onsdag 10. mai 2023 kl. 18:00

I henhold til informasjonsmøtet om brannvarslingsanlegget i forkant av Årsmøtet 2023 avholdt 29. mars ble det opplyst om at Styret i samarbeid med Driftsleder Maria Nikolaisen ønsker å gjennomføre en varslet evakueringsøvelse i løpet av våren. Denne evakueringsøvelsen vil bli gjennomført for både i Gardeveien 17 og Harald Hårfagres gate 2 onsdag 10. mai kl. 18:00.

Brannøvelsen vil bli gjennomført for å teste våre rutiner og spesielt rømningsveier. Husk at heisen ikke kan benyttes når brannalarmen har blitt utløst. Alle beboerne (med unntak av de som på forhånd har blitt varslet av Maria) må forlate leilighetene sine så snart brannalarmen
har gått og vi samles på avtalt møteplass ved brannevakuering (dvs. utenfor inngangene).

Ta brannsikkerheten på alvor! Vi ser fram til et godt samarbeid med alle beboerne i forbindelse med denne evakueringsøvelsen.

Ta kontakt med driftsleder Maria på 91887555 eller Jack (HMS-ansvarlig i Styret) på 90925644 dersom det skulle være noen spørsmål eller uklarheter.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.