Sameiet Majorstutorvet – Valgkomiteen søker kandidater som varamedlem til styret

Valgkomiteen søker seksjonseiere i Sameiet Majorstutorvet som ønsker å stille som kandidat som varamedlem til styret på årsmøtet 17. april.

Fortrinnsvis søker valgkomiteen etter kandidater med tidligere erfaring knyttet til styrearbeid, og som ønsker å bidra til at Sameiet Majorstutorvet forblir et veldrevet sameie med godt bomiljø i årene fremover.

Styret har regelmessige møter (ca. hver måned). Når faste styremedlemmer fratrer styret, vil varamedlemmet være en naturlig kandidat som nytt fast styremedlem. Informasjon om styrets arbeid er tilgjengelig i årsmøteprotokollene som ligger tilgjengelig på sameiets hjemmeside (Årsmøteinformasjon | Sameiet Majorstutorvet). Hvis ønskelig, kan interesserte kandidater ta kontakt med styreleder på epost for ytterligere informasjon om styrets arbeid.

Interesserte kandidater bes ta kontakt med valgkomiteen på epost innen fredag 12. april (se kontaktinformasjon nedenfor), samt gi en kortfattet presentasjon av seg selv i eposten. Alle som melder sin interesse vil få tilbakemelding.

Vennlig hilsen valgkomiteen

Valgkomité:
Øyvind Rogne, H. Hårfagresgt 2 (oerogne@online.no)
Christian Stenseng, Gardeveien 17 (tilmeg1@gmail.com)

Styreleder: 
Terje Løwer, Gardeveien 17 (terje.lower@online.no)

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.