Kontakt

Epostadresse til styret er: styret@majorstutorvet.no

Andre kontaktpunkter:

Driftsleder:Maria Nikolaisen, tlf . 918 87 555, epost:nikolaisen.maria@gmail.com

Vaktmester UVR: Kontaktpersoner: Henning Sømoen, tlf. 919 14 242, epost: henning@ uvr.no, og Piotrek Bylek, tlf. 919 16 868, epost: piotrek@uvr.no

Forretningsfører:Fakta Regnskap v/Eivind Ruud. Lybekkergata 2, 0184 Oslo.
Postadresse: Fakta Regnskap AS, PB 1048 Sentrum, 0104 Oslo.
Tlf. 483 29 701, epost: eivind@faktaregnskap.no

Rørlegger/sanitæranlegg:Hans Haugerud AS, Lindemannsgt. 2,

Tlf. 23084141

Døgnvakt: 90 91 90 90

Epost: post@hanshaugerud.no

Elektriker:Norsk El-Entreprenør AS

Tlf. 23 39 35 00

Epost: (jl@nee.as)

Henvendelse om  bestilling av skilt/nøkler:
Maria Nikolaisen: epost: nikolaisen.maria@gmail.com/ mobil 91 88 75 55

Låsesmed;Servicesentralen Lås og Nøkkel AS

Tlf. 22606060

Døgnvakt: 22606060

Oppslagstavlen: Espen Dahlbo, tlf. 900 63 807, epost: edahlbo@gmail.com

For å sende melding om oppslag:  Du kan sende en epost til edahlbo@gmail.com. Eller send en SMS til tlf. 59446530. Skriv HH2G17 pluss et mellomrom og så direkte selve meldingen uten linjeskift. Hvis meldingen gjelder bare en av oppgangene, skriv enten HH2 eller G17. Ansvarlig for oppslagstavlene vil få meldingen og kan så publisere den på tavlene. Ansvarlig ser ikke hvilket telefonnummer meldingen kommer fra. Det er derfor viktig å oppgi konktaktinformasjon.

Klinikk for alle: Tone Mette Parr, tlf. 913 75 180, epost: tonemette.parr@klinikkforalle.no

Coop: Netha Nadarajah, tlf. 900 49 152, epost: nethaji.nadarajah@coop.no

Deichmans bibliotek: Eirunn Eriksen Gauslaa, tlf. 928 37 300, epost: eirunn.eriksen.gauslaa@deichman.no

13 svar til Kontakt

 1. frode helgerud sier:

  Så flott at sameiet har fått nettsted. Dette vil gjøre det enklere for oss beboere og forhåpentligvis også enklere for styret å få ut ny informasjon. Gratulerer!

 2. Didrik Lilja sier:

  Sameiets nettsted ser skikkelig bra ut! Veldig bra, og tusen takk!

 3. Hilde Wilhelmsen sier:

  Hei,
  Vi observerer at det stadig parkerer biler med Franske og Bulgarske skilt i gaten utenfor Coop og biblioteket og ut strømmer det flere sigøynere, mest menn som lager mye støy, forsøpling og utrygghet. Vi har flere ganger vært i kontakt med politiet, men det er lite de kan gjøre. Mye av problemet skyldes menigheten på hjørnet som tilbyr overnatting, dette kommer til å forverre seg til sommeren og foreslår at vi tar en naboaksjon hvor vi samler inn underskrifter som vi igjen leverer til menigheten og politiet. Hvis ikke noe blir gjort er jeg redd for at vi kan se frem til flere innbrudd i garasje og også kanskje i leiligheter.

  • admin sier:

   Det som nå skjer er nok på grunn av kirkens engasjement – i samarbeid med Røde Kors – å gi tilbud til husløse. Styret har tidligere hatt møte med partene for å diskutere de utfordringene dette skaper og ble da enige om å ta ny kontakt hvis problemene eskalerer. Man vil derfor starte med et møte med kirken og Røde Kors snarest. Politiet og bydelen vil også bli invitert til å delta. Så får man se hva som kommer ut av møtet.

 4. Kyrre Rickertsen sier:

  Hei
  Det står en søppelkasse ved siden av resirkuleringsbeholderen for glass på hjørnet av trikkemuseet og Harald Hårfagres gate. Hvem sin søppelkasse er dette? Den er stort sett full av vanlig husholdningsavfall som flyter ut over gaten – sannsynligvis til glede for rotter og duer. Er det mulig å få den fjernet?

  • admin sier:

   Hei,
   Søppelkassen tilhører Oslo kommune. Den er satt opp for at folk som kaster glass og flasker skal ha et sted å kaste plastposene sine. Dessverre blir den også brukt av folk i nabolaget til å kaste husholdningsavfall. Hvis den blir fjernet, vil plastposene havne i våre eller bibliotekets søppelkasser eller på gaten. Derfor kan den ikke fjernes. Vår driftsleder har tatt opp dette med Renovasjonsetaten tidligere og bedt om hyppigere tømming. Hun vil ta det opp med dem igjen. Hilsen styret.

   • Kyrre Rickertsen sier:

    Hvis kommunen ikke er villig til langt hyppigere tømming, så bør de sette opp en mindre søppelboks som er tilpasset plastposer. Den nåværende søppelcontaineren må vel romme mange tusen plastposer, og er derfor totalt overdimensjonert gitt formålet.

    • admin sier:

     Driftsleder opplyser at tømming skjer oftere enn før og at det er blitt noe bedre.Vi fortsetter dialogen med Renovasjonsetaten.

 5. Kyrre Rickertsen sier:

  Hei
  I disse tider blir det mer og mer sykling og flere og flere sykler – også på sykkelparkeringene våre. Jeg lurer på om det er noen muligheter for å lage større eller nye sykkelparkeringer i sameiet? Er dette noe som styret har vurdert?
  Vennlig hilsen
  Kyrre Rickertsen

  • admin sier:

   Vi vil ta opp dette på neste styremøte.
   Hilsen Espen Dahlbo styremedlem.

   • admin sier:

    På styremøtet 09.06.2020 så ble det besluttet at vi plasserer sykkelstativ i ytre garasje ved nedkjørselen.

    Vi har for dårlig kapasitet til sykkelparkering pr dags dato, men det er litt problematisk med plass.
    Eneste sted vi anså som mulighet er i ytre garasje ved nedkjørselen.

    • Kyrre Rickertsen sier:

     Hei
     Er det noen fremdrift med sykkelparkeringen?
     Hilsen
     Kyrre Rickertsen

     • admin sier:

      Hei,
      Det er ikke noe tvil om at det er for dårlig kapasitet for sykkelparkering.
      Status nå er at vi avventer enn så lenge etablering av sykkelstativ, pga det nå blir utarbeidet en ny plan for garasjekjelleren og at plassen vi først tenkte på var en dårlig løsning.

      Gulvet i garasjen er meget dårlig. Betongen kommer frem og det er store groper hvor vannet samler seg. Det har også vært vanninntrengning. Årsmøtet var enig med styret om å sette ned en liten gruppe som vurderer alternativer for oppgradering/oppussing, herunder grunnvannstand og utretting av gulvet. I denne sammenheng så vil det også bli sett på ny løsning for sykkelparkering.

      Per og Terje som sitter i styret vil ha første møte om dette 27.10, men vil tro de har noe mer konkret å komme med på årsmøtet 9. mars 2021.

      Mvh
      Espen Dahlbo / Styremedlem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *